2019 weeshuizen belarus prijs project arbeidstoeleiding

Eerste prijs voor ons project Arbeidstoeleiding

In december 2019 vond de prijsuitreiking plaats van de zevende Republikeinse wedstrijd genaamd: “Moderne technologieën in het speciaal onderwijs”. De presentaties werden gehouden in de Staatsacademie van Postacademisch Onderwijs. Er waren 69 inzendingen waaronder ons project Arbeidstoeleiding. Onze internaten in Kalinovka en Gorodeja deden eraan mee, ieder met een ander onderwerp binnen dit project.

De laatste ronde van deze wedstrijd werd bijgewoond door onderwijsdeskundigen uit heel Belarus evenals door overheidsinstellingen waaronder het ministerie en departement van Onderwijs. De jury concludeerde de resultaten van onze projectteams uit Kalinovka en Gorodeja het beste in termen van relevantie en inhoud.

De adjunct-directeuren Nikolaevitsj en Nikonovitsj uit Kalinovka ontvingen de eerste prijs. Zij presenteerden het project: “Technologie voor pedagogische ondersteuning van leerlingen in internaten met aangepaste beroepsopleidingen opleidingen en integratie op de arbeidsmarkt”.

Ook ons schoolinternaat in Gorodeja viel in de prijzen met de door hen ontwikkelde elektronische loopbaan begeleidingskaarten.