Gouverneur Minsk B.W. Batoera
Gouverneur B.W. Batoera
Weeshuizen Belarus Oorkonde van dankbaarheid 2013-10-01

Oorkonde van Dankbaarheid

De voorzitter van Stichting Weeshuizen Belarus werd onderscheiden door Gouverneur Batoera met de Oorkonde van Dankbaarheid. De tekst luidt:


“Het Uitvoerend Comité District Minsk feliciteert u met diep respect en dankbaarheid voor uw fantastische werk ten behoeve van het onderwijs in het Minsk district en de verbetering van de woonsituatie voor kinderen met specifieke beperkingen.

Tijdens uw activiteiten bent u trouw gebleven aan het menslievende principe van opvoeding, uitgaande van persoonlijke groei, spontaniteit en vrijheid. Uw hartverwarmende werk voor deze kinderen geeft hen geestelijke en fysieke kracht, zelfvertrouwen en de noodzakelijke levenservaring. Velen van hen zijn goede vaklui en gerespecteerde mensen geworden.

U werkt aan een bijzondere en nobele zaak door kinderen te helpen van wie velen zijn verstoken van ouderlijk warmte. Dank zij uw actieve deelname aan een groot aantal onderwijsinstellingen vonden veel kinderen een warm en gezellig thuis, omringd met aandacht en liefde.

Tijdens de uitvoering van het ​​unieke Agro-Socio-Project in het Kopyl schoolinternaat transformeerde u het team tot sympathieke, communicatieve en uitstekende leraren. Wij danken u voor uw onbaatzuchtige toewijding en ondersteuning aan jonge mensen die behoefte hebben aan speciale zorg.

Wij stellen samenwerking in de toekomst zeer op prijs. Wij hopen dat u vast houdt aan uw creatieve ideeën, hoop blijft brengen en het verlangen om mensen te helpen nooit verliest.”